Magi kommer inifrån, när du släpper taget
Din fokus - Din styrka - Här hittar du dit..
Bakom alla mönster och hinder hittar du dig själv och din fantasifulla musikalitét
Vem du än är så är du välkommen att möta dig själv på lektionerna

Digitala produkter


Här har du kraftfulla resurser till Röst, självförtroende m.m.


Självhypnos - Superträna din röst 199:-

Programmera och hitta din passagio – passage. Nyckeln till att sjung fritt i alla tonhöjder. Enligt Ingvar själv den absolut viktigaste byggstenen för att sjunga fritt och röra sig i stora tonomfång. Du kommer märka skillnad redan första gången och efter 3-4 veckors användande har du stärkt ditt instrument och ditt självförtroende för din sångröst markant. Direkt efter du gjort hypnosen rekommenderas att du sjunger en stund så du verkligen känner skillnaden hypnosen gör för dig.

Det är en skön och härlig upplevelse varje gång du tillämpar hypnosen. Kanske det häftigaste sättet att träna din röst på. Detta är ett måste för den som vill utveckla sin röst optimalt.


Självhypnos - Trygg i din röst 159:- 

Denna självhypnosen hjälper dig med att känna dig trygg & nöjd med din röst.

Även om din röst redan fungerar bra så kanske du ändå inte är trygg i den. Det blir lätt att man överanalyserar sin röst och tappar sin kreativitet och uttryck. Känner du så här, då är detta hypnosen för dig. Den får dig att slappna av i din röst och fokusera på det du uttrycker istället för att du och din röst ska bli bedömd. Med andra ord så avdramatiserar den allt med att använda din röst.


Självhypnos - Trygg på Scenen 129:-

Här får du möjligheten att formatera om din scenskräck/rädsla till att det känns skönt och lustfyllt att stå på scenen. Allt för många lider av att stå på scen och många lider långt innan de ska upp på scen, sjunga eller tala inför folkgrupper. Denna effektiva träningen ger tillbaka dig lusten och självförtroendet att uttrycka dig inför andra igen. Hypnosen vänder upp och ned på din rädsla så att du med ett tags träning längtar tillbaka till att stå inför din publik.


Självhypnos - Inre läkning & styrka 159:-


Självhypnos där du möter din inre självbild, ser vad som stoppat dig och börjar direkt med att släppa dina gamla mönster och i nästa led byta ut dom mot det du verkligen vill.

Det är din inre känsla och självbild som gett dina resultat i livet, såväl positiva som negativa. Här får du tillfälle att i ett väldigt skönt och avslappnat tillstånd släppa dom känslor som tyngt dig. Det är när du släpper dessa ”blockeringar” som du tillåter din egen inre kraft komma fram. Din kropp och sinne hittar tillbaka till naturligt flöde och det är då du läker. Det är då du känner din inre styrka i kroppen , psyket och livsglädjen.

Självhypnos - Inre läkning och styrka mängdIngvar Bengtsson har betytt oerhört mycket för mig. Många nya dörrar har öppnats och jag ser inte längre några mål som inte går att nå. Jag kan inte räkna alla de gånger jag har flugit ut från Ingvars studio, i värsta grymma glädjeruset, med massor av ny luft under vingarna…/ Emma Essinger


Ingvar har fått mig att förstå att rösten är ett helt instrument och att teknik  inte ska vara svårt och komplicerat. Efter att ha arbetat kontinuerligt med Ingvar under en tid, har jag mycket bättre kontroll på minröst och sjunger med en lätthet jag inte hade tidigare. Jag har lärt mig att rösten i princip alltid går att få i bra form, även de dagarna det börjar tungt. Jag har genom att utvecklas sångmässigt våga mig på tonarter och låtar jag inte vågade sjunga innan. Exempelvis gjorde jag, våren 2015 musikal för första gången, som Peter Pan i musikalen Peter Pan, i vilken det finns en del tekniska svårigheter. Utan Ingvar och mitt arbete med min röst tror jag inte den resan varit möjlig. Jag är evigt tacksam att Ingvar trott och fortsätter att tro på mig och min röst. Vill man, så kan man, så länge man får rätt verktyg att ta sig dit.../ Erik Nielsen


Jag hade aldrig kunnat tro att jag redan efter 1 sånglektion med Ingvar skulle kunna märka hur min röst förändrades. Hans sätt att se varje enskild person han undervisar är unik och även hans förmåga att fånga dig som individ. Jag gillar hur Ingvar undervisar då han är väldigt konkret i sitt sätt att jobba med rösten och att man snabbt märker tydliga resultat! Man känner sig otroligt trygg i hans händer


.../ Julia Ingvarsson Wallmans salonger Oslo


Första gången jag kom i kontakt med Speech Level Singing, var då jag fick Ingvar Bengtssons instruktions cd i julklapp för några år sedan. Kort därefter började jag ta lektioner av Ingvar. Väldigt snabbt märkte jag resultat som jag aldrig ens hade vågat drömma om tidigare. Helt otroligt! Tänk att det kunde vara så lätt att sjunga.      .../Emil Sigfridsson