Qigong

Din energi är kanske det viktigaste du har. Ju bättre balans du har på energin desto bättre fungerar din kropp, känslor och psyke.


Behöver du t.ex. utveckla din andning för att sjunga bättre så hjälper det bara tillfälligt om du lär dig hur du ska andas. Det är när du får bort energiblockeringen, din andning blir permanent bättre.


Samma sak gäller med dina känslor och tankar. Det är energi-blockeingar som gör att dina mönster fortsätter gå i samma banor hela tiden. Du måste alltså lösa blockeingen för att bli "fri", oavsett det gäller fysiskt, psykiskt eller känslomässigt.


När energin-Qi flödar bättre och bättre så löser det upp dina gamla mönster.

Gång på gång kommer bevisen att det är energin som styr det mesta.


Det är därför du kan stå och träna som en galning tills du kanske uppnår det du vill för att det är borta vid ett senare tillfälle då du försöker göra samma sak.


Vill du bryta dina mönster måste du ändra energin!


Jobba inte i onödan, du sliter bara ut dig. Lägg störst tid på att få ordning på din energi. Då kommer du att spara massor av tid. Det blir dessutom mycket roligare.


Hur går det till?


Först behöver du veta vad du vill förändra. Sen behöver du lokalisera var energiblockeringen sitter, för att sen lösa upp blockeringen och fylla den med ny energi.


Låter det mystiskt?


En liknelse. Du har ett vattenflöde mellan två sjöar. Flödet mellan sjöarna bryts. Det kommer olika symptom då vattencirkulationen stryps. Vattnet blir surt, fiskar och växter försvinner m.m. För att motverka att vattnet blir surt tillsätts kalk och man planterar in nya fiskar och växter. Det fungerar i början men problemet kvarstår då vattenflödet inte är återställt. Problemen kommer tillbaka efter en tid och så får man göra om proceduren gång på gång ända tills man kommer på att man måste fixa vattenflödet. När väl vattenflödet är fixat så kommer allt som blivit tokigt att återställa sig. Det har genast blivit balans. Det är samma sak med din kropp, tankar och känslor. Det måste finnas ett flöde. Ditt flöde startar med din energi-QiLäkande Qigong & andra energiövningar


Denna klassen är i grupp (max 8 personer).

Den är till för vem som helst som vill hitta avslappning, börja hitta sin självläkning. Jag demonstrerar bl.a. hur jag tränade bort mina energiblockeringar och blev av med 6 års kronisk ryggvärk på endast 5-6 veckor.


Klassen är alltså till för alla som vill öka sitt välbeinnande.

Ambitionen är att du ska börja förstå, känna och använda

Qi-energi. Börja uppleva hur din kropp & knopp slappnar av, börjar läka, får dig att må bra och bli mer harmonisk.


Det är en härlig klass med nya insikter och glädje.


Välkommen.


Boka tid här