HTB


Harmonisk transformerande behandling

Harmonisk transformerande behandling


När vi tillsammans jobbar med dig på djupet med HTB, så går vi in i ditt djupaste och städar bort gamla mönster och skapar nya precis som du vill ha det. Behandlingen är en skön upplevelse där du successivt den närmsta tiden efter växer in i din transformation. Jag kan inte nog trycka på hur effektiv HTB är. Tillsammans kan vi behandla i princip allt du vill.

Lite exempel på lyckade behandlingar följer här:

- Från långvarig barnlöshet till lyckad graviditet.


- Sluta med rökning efter en behandling.


- Gå från mångårig ångest till successivt harmoniskt & kreativt liv på 2-3 behandlingar.


- Omvandla misslyckande och passivitet till självförtroende, kreativitet och energi på en behandling.


- Fri från extremt socker-beroende på en behandling.


- Omvandla rädsla från att knyta nya kontakter till en frihetskänsla i nya möten.


- Transformer dåligt självförtroende och självkänsla till ett inre lugn och harmoni med inre trygghetskänsla av att "jag är tillräcklig precis som jag är".


- Ändra självkänslan i ämnet matematik från totalt låst till inspirerad på en behandling. Betyget ändras från D till B under den terminen behandlingen ägde rum.

Det är väldigt olika hur snabbt en behandling värkar. Många får en stor effekt direkt vid behandlingen för att sen stärkas ytterligare kommande 2-4 veckor. En del får resultat mer successivt dom närmsta veckorna efter behandlingen och slutresultatet brukar vara ungefär desamma för de flesta. Vissa behöver 2-3 behandlingar för fullt resultat.

Är behandlingen till för alla?
Ja den är till för alla som verkligen vill göra förändring. Det är också ett krav från min sida.
Skulle du bli hit-skickad för behandling för att någon annan tycker att du ska utvecklas så är det dömt att misslyckas, allt hänger på att du verkligen vill. Känner du någon som du anser behandlingen skulle var bra för så var noga med att checka av att personen i fråga verkligen själv vill.

Hur går behandlingen till?
Alla är olika, därför går vi tillsammans den vägen som passar dig. Du blir guidad in i djuptgående transformerande behandlings-avslappning, där vi tillsammans frigör dom blockeringar som stoppat dig fysiskt, psykiskt eller känslomässigt. Efter det transformerar vi det vi frigjort till det du beslutat att du vill uppnå. När dina cellminnen ändras så ändras också ditt energi flöde i kroppen, hittar tillbaka till ditt naturliga flöde och läkningsprocessen startar. Hur snabb din process är olika som jag beskrev tidigare, många får direkt effekt och vissa får det mer successivt över några veckor.

Jag hoppas verkligen att du vill komma och ta behandling så du kan utveckla dina förmågor på just ditt bästa sätt. Jag är säker på att du kommer tycka det är en starkt positiv väg i din utveckling.

I dessa "konstiga" tider går det givetvis också att lösa behandlingen online.


Jag gick på HTB hos Ingvar för att få loss min kreativitet.


Efter min session hos Ingvar har jag upplevt en ökad stabilitet i vardagen. Jag känner mig grundad och har mindre stresspåslag.


Jag fick med mig en inspelning som ger mig otrolig effekt av avslappning. Varje gång aktiveras olika ställen på kroppen vid ”fingerknäppningarna”.Min kreativitet har successivt ökat och kommer mer naturligt. Likaså känner jag att drivet också ökar successivt dag för dag. Jag är otroligt glad och tacksam för den förändring jag har fått och fortsätter att få pga inspelningen.


Under sessionen släppte spänningar på de trauman som jag har med mig i bagaget.


Ingvars förmåga att även behandla på distans hade också en otrolig effekt på mig. Jag rekommenderar varmt hans behandlingar, för mig har de gjort enorm skillnad och tar mig framåt och förändrar mig fortfarande varje dag.


Tess Cederholm