Workshop 11/5 2024

Din magiska transformationsdagWorkshop 11/5 2024       Din magiska transformations dag.
För dig som inte kunde medverka kommer nu workshopen igen.


Lördagen den 11/5-2024 är det dags för dig som är sugen.

Släpp gammalt ”skräp” och lev livet friare, friskare,och mer närvarande.

Denna workshopen är för dig som vill få kraft tilldin utveckling,livsglädje och hälsa.


Vi håller även denna gången till i Forsakarsgården, Degeberga - porten till Österlen med dess vackra omgivningar av bokskog och vattenfall.


Vi kommer jobba med frigörande processer där du får tillfälle att med likasinnade deltagare transformera blockeringar, undanryckta känslor, stress m.m. Ja det som håller dig tillbaka från att leva mer fullt ut.


Det är alla människors rätt att släppa gamla emotionella mönster som håller oss nere i en lägre dimension än vad vi är avsedda för. Det är när vi släpper dessa som livet förändras på riktigt.


Dessa mönster är i princip omöjliga att förändra permanent med enbart viljans kraft då det bara blir tillfälligt hjälpsamt. Det är i ditt undermedvetna mönsterna sitter och det är där transformeringen behöver göras. Så med hjälp av andning, toning, energibalansering, rörelser, hypnos-avslappning, hypnos-transformering och inte minst gruppenergin så får du en riktig möjlighet till en kraftfull dag för transformering.


De olika teknikerna hjälper dig öppna upp och frigöra gamla fysiska, känslomässiga och mentala spänningar så att du kommer i bättre flöde. Vi sätter energi i vad jag kallar sovande (blockerade) bitar av dig.

När vi har fått energi i bitarna kommer dom upp till ytan av sig själv och där gör vi transformeringen . Gammal blockerad energi frigörs och omvandlas till nytt kreativt flöde. Det är då din läkeprocess startar.

Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag.

Med dagens workshop får du verktyg för livet.

Plats: Forsakarsgården i Degeberga (Skåne)

Ledare: Ingvar Bengtsson - Mindvoice

Tid: 11/5-2024 10.00 - 16.30 Lunch ca: 12-13

Pris: 1200:- (inkl. Moms)

Anmälan gör på mail till:

info@mindvoice.com eller på mobilnr: 0705-918294

Vid anmälan betalas avgiften in till swish nummer: 123 029 4504

Ta gärna med egen lunch eller finns det att köpa nere i Degeberga ca 1 km från kurslokalen. Fika och frukt ingår i priset.

Medtag liggunderlag/yogamatta och filt.
Begränsat antal medlemmar så först till kvarn gäller.

Så här tycker tidigare deltagare:


Som man ropar får man svar.
Jag har ropat länge. Kursen hjälpte mig
genom lugna guidningar och rörelser
att våga och känna efter i mitt inre för
att kunna formulera dem rätta frågorna för
just mig här och nu. Jag fick svar direkt.
Sofia

Dagen var frigörande och läkande med omväxlande
rörelser och avslappning.Ingvar är lugn och man
känner sig trygg att slappna av och släppa taget om det
man valt att släppa.

För dig som vill känna närvaro här och nu och i kroppen
kan jag rekommendera att du deltar.Kropp och själ hör
ihop så både känslomässiga smärtor och smärtor i kroppen
kan lindras eller försvinna.

Min ömma stela fot känns helt klart bättre efter helgen.

Hälsningar
Ulla


Ingvar är min inspirerande sångcoach. En viktig del av hans holistiska metod handlar om mentala blockeringar som hindrar vår potential. I särskilda workshops leder han grupper med känslighet och ovanlig lyhördhet i en blandning av mjuka och dynamiska kroppsliga övningar samt djupt verksam hypnotisk avslappning. Gruppdynamik och delad energi samverkar i en omtumlande upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Ingvars workshops för den som vill möta sig själv.
/ Anna, musiklärareVarmt välkommen

Ingvar Bengtsson

Rebecca Jonasdotter


Det kursen har gett mig är att förstå min inte kraft.

Hur jag genom olika övningar kan uppnå harmoni.

Jag tycker självhypnosen är det som varit bäst verktyg för mig.


Även dina historier har skapat helt nya synsätt på mig och situationen jag skapat. Innan vi träffades hade jag aldrig ens tänkt tanken att jag fick något positivt av att vara sjuk.


Jag trodde inte heller jag hade så stor makt över det. Idag känner jag mig som en helt ny människa och inser att jag blivit den människa jag haft inom mig hela tiden. Jag börjar hitta tillbaka till mitt riktiga jag. Och det känns fantastiskt.

Tess Cederholm berättar:


Jag gick på HTB hos Ingvar för att få loss min kreativitet.


Efter min session hos Ingvar har jag upplevt en ökad stabilitet i vardagen. Jag känner mig grundad och har mindre stresspåslag.


Jag fick med mig en inspelning som ger mig otrolig effekt av avslappning. Varje gång aktiveras olika ställen på kroppen vid ”fingerknäppningarna”.Min kreativitet har successivt ökat och kommer mer naturligt. Likaså känner jag att drivet också ökar successivt dag för dag. Jag är otroligt glad och tacksam för den förändring jag har fått och fortsätter att få pga inspelningen.


Under sessionen släppte spänningar på de trauman som jag har med mig i bagaget.


Ingvars förmåga att även behandla på distans hade också en otrolig effekt på mig. Jag rekommenderar varmt hans behandlingar, för mig har de gjort enorm skillnad och tar mig framåt och förändrar mig fortfarande varje dag.


Anders Stömstedt

 

Detta med HTB har jag aldrig provat innan.  Jag utsätts oftast för mycket hög stress. Har man då scen-skräck som jag har så försöker man på alla sätt att få sin vardag att fungera. När jag har möten med kunder och personal så har jag varit rätt stressad när jag skall prata i stor grupp.

 

Efter att jag hade genomgått HTB hos dig ingvar så är jag mycket lungare mer självsäker och ger nya signaler till mina anställda och kunder. Mina svettningar som kom direkt när jag kände att alla hade focus på mig har helt slutat. Så för min del har detta hjälpt mig och jag hoppas att detta kan hjälpa andra som är i samma sits som mig.

 

Under HTB upplevde jag en avslappning som var riktigt djup och kvällen efter upplevde jag ett lugn jag inte minns att jag upplevt tidigare.

Sonja Söderberg berättar:


Jag har sedan många år haft problem med diabetes och högt blodtryck. Som en följd därav också besvärliga hjärtarytmier då hjärtat har kontinuerligt slagit i otakt.
Jag har fått all medicinsk hjälp och blev bättre men kom inte till rätta med min hälsa.

För drygt ett år sedan fick jag rådet att testa att gå till Ingvar med både mina fysiska bekymmer och att också få sjunga, ett råd jag är oerhört tacksam för idag.
Nu ett år senare går mitt hjärta i rätt rytm, diabetesen kräver mindre insulin och jag mår mycket bättre till både kropp och själ.


Ingvar ser hela människan, både kropp och själ. Han såg vad som jag behövde och lotsade/lotsar både professionellt och mycket medmänskligt kontinuerligt vidare vid varje besök till att jag ska få må bra.
Jag är som sagt tacksam för tipset och framförallt är jag oerhört glad att ha fått möta Ingvar och få hjälp av hans kunskap och härliga sätt att möta människor!


Dessutom är det så roligt att få sjunga, få inspelningen med sig hem så att jag också kan sjunga och jobba vidare tiden mellan besöken! Tack!


Rasmus Svensson


Tack för en riktigt bra kurs! På dessa 4 gångerna så har mitt lugn nått en ny nivå! Allt från andningsövningar till hypnosen har gjort mig till en helt ny människa, en mer självsäker och lugn person! 


Det märkligaste jag har varit med om det var distance healing där alla i gruppen sände energi till varandra! Något jag starkt kan rekommendera

Tack för denna kursen Ingvar!

Ser framemot nästa!!

Desireé Noaksson


Bakgrund: Innan HTB hade jag ett extremt sockerberoende. Jag i stort sett såg socker som ett måste i vardagen. Fick jag inget socker i mig kunde jag uppleva huvudvärk och lätt yrsel. Jag kände ett typ av abstinens om jag var utan det. Jag testade en gång tidigare att bara sluta, i samband med en diet där man inte fick äta det. Då fick jag bara efter någon vecka huvudvärk, skakningar och svettningar. Jag upplevde att jag ständigt luktade illa. När jag sen föll tillbaka i mitt sockerberoende vågade jag inte ge mig på att sluta igen med tanke på abstinensen jag fick.

När jag fick höra om HTB och hur det har hjälpt folk tidigare kände jag att det helt klart var värt ett försök. Jag var helt enkelt trött på att gömma godispapper i bilen och gå o smygäta för att folk inte ska inse att jag åt på tok för mycket socker.


Efter HTB känner jag mig betydligt tryggare i mig själv, jag känner inte längre att jag ser socker som ett måste och ett begär. Jag ser det mer som att det ibland kan vara gott men att jag helst av allt låter bli. Jag blir liksom lyckligare dem gångerna jag tackar nej till det än vad sockerkicken tidigare gett mig. Sockret smakar konstigt nog annorlunda nu.

Under behandlingen överraskades jag av hur långt in i mig själv det gick att gräva. Jag brukar vara svår att komma åt på djupet men på nåt sätt var jag så långt iväg i min avslappning att det kändes tryggt att öppna upp.Sonja Söderberg


Tack för en fantastisk kurs❣️

Det jag har utvecklat tack vare kursen och inte minst läxorna så är det att få rutin på att slappna av och känna lugn och harmoni.


Energin till hjärtat ni sände var fantastisk. Det funkar.. säger det som jag brukar säga

Det finns mer än vi vet, mer än vi ska veta, bara tacksamt ta emot.

Jag känner idag större harmoni, livsglädje och kreativitet. Tryggare i mig själv.

Värken i min axel är nästan borta. Underbart!


Det bästa under kursen tror jag är det sätt du framför allt på. Det kommer från hjärtat, du använder dig själv som exempel på ett personligt sätt. Du förmedlar ödmjukt och övertygande något som är en del av dig, din livserfarenhet och som du tror på. Du återger inte bara något du läst på utan levt.

Det blir trovärdigt och riktigt då och dessutom mycket lättare att tro på, lyssna på och ta till sig.

Det enda jag saknar så är det ev en fortsättning.

Det har varit så bra att få övningarna och meditationen första gången. Meditationen kändes som en fin present! Sen fördjupades övningarna varje gång och det gjorde det lättare och lättare. En klok pedagogik.

Tack än en